dimecres, 6 d’octubre de 2010

TIME LAPSE: Sala de Biure

La Sala de Biure és una preciosa casa de turisme rural a Sagàs, prop de Gironella, on ja hem estat un parell de vegades amb els amics i a on tornaria ara mateix, amb el ulls tancats.


Gràcies a la insistència del meu amic Antoni Xavier em vaig decidir a probar per primera vegada l'intervalòmetre ... sí, sí ... encara no l'havia estrenat (veure http://mingoramos.blogspot.com/2009/06/material-fotografico-buen-precio.html).

El resultat el teniu aquí i es pot veure en alta definició. No és cap meravella, ni tan sols té música de fons. Tan sols és un primer exercici d'iniciació.

El vídeo és un mov de 15' i està muntat amb el Quicktime Pro (molt fàcil) a partir d'un conjunt de 180 fotografies amb bona resolució. Les fotos estan treballadas segons el meu fluxe de treball habitual amb el Lightroom: en aquest cas vaig elimiar dues taques de brutícia de la lent, corregir una miqueta l'exposició, contrast, negre ... copiar els ajustaments i pegar-los en les altres fotos (això és un gran meravella en aquest programa), exportar les fotos en jpg i fer el vídeo (25 fps).