dimecres, 1 de juny de 2011

SPANISH REVOLUTION o això no és democràcia encara

L'actuació de mossos i policia local en Barcelona són una vergonya més en la història de la nostra encara jove democràcia.
La impunitat amb la què actuen els policies (sense identificar per què no els puguis denunciar), la manca de motius reals ni provocació per part de ningú, el robatori dels objectes que tenien els acampats (si els vols recuperar cal aportar factura: algú guarda factures més allà del temps de garantia? demaneu factures quan us fan un regal? I d'aquell pc que heu anat reciclant i canviant peces al llarg del temps?), la manca de vergonya política dels nostres representants, etc.

Us deixo una imatge de les moltes que circulen  aquest dies de l'actuació policial a Pl. Catalunya, i l'escrit publicat per l'Àlvaro Alsina al diari El Periódico d'avui mateix.
I per últim, els comentaris d'uns policies al facebook (desitjo i espero que no siguin representatius dins el cos policial) que han creat un gran moviment de repulsa al facebook (http://www.facebook.com/FerranTeruel?ref=ts&sk=wall) i l'inici d'expedients.